Vesti

Posle sjajnih partija u crvenom iskusni Tomić nastavlja bogatu karijeru u Izraelu

Tomić u Izraelu

Vlada Tomić je drugi igrač koji ovog leta iz Sinđelića karijeru nastavlja u inostranstvu. Posle Stojanovića koji se preselio u Nemačku, Tomić će povećati srpsku rukometnu koloniju u Izraelu.

U Izraelu će igrati za MK Beer Sheva.

Tomić je igrao u Sinđi u sezoni 2016/17

Svoje prve rukometne korake načinio je u R.K. Profesionalu. Kasnije je imao dosta različitih rukometnih puteva, igrajući za: Kolubaru, Bask, Crvenu Zvezdu, Planinku, Crvenku i Priboj.

Tomić u Izraelu

Sa velikim iskustvom stigao je u Sinđelić pred početak prošle sezone sa ciljem da pomogne mladoj ekipi u Super B ligi. Ispunio je očekivanja trenera Lakića i bio jedan od najzaslužnijih za opstanak Sinđelića u Super B ligi. 

Svojom igrom 1 na 1 i karakterističnom fintom u jaču stranu pravio je velike muke protivničkim odbranama i oduševljavao publiku. Uvek je ulazio u igru kada je bilo tesno i povezivao redove ekipe, kada je mlada ekipa bila nervozna. Kod Lakića je uglavnom dobio priliku da igra samo u fazi napada i pokaže sav talenat koji je Sinđelićev napad činio efikasnijim.

Igrao je i rukomet na pesku

Osim svima nama poznatog rukometa u halama, Tomić se okušao tokom leta i u  rukometu na pesku. Nastupao je ekipu Helios, u kojoj je bilo dosta srpskih igrača. Način da lakše podnesu letnje vručine i uživa u onome što najviše voli je upravo bio rukomet. 

Tomić u Izraelu

Osim jako zanimljive rukometne fantazije na pesku, Tomić je osetio tu slast kako je igrati za reprezentaciju. Tokom 2015. i 2016. godine igrao je za Univerzitetsku reprezentaciju Srbije.

Ovako bogata igračka karijera dobila je ”šlag na tortu” u vidu poziva iz Izraela. Prilika da se okuša u inostranstvu i iskoristi sjajne finansijske uslove i života koje mu klub omogućava.

Ovom prilikom rukometni klub Sinđelić se zahvaljuje Tomiću za sve učinjeno u klubu i želi mu uspešnu inostranu karijeru.

Uživajte u najboljim potezima Vlade Tomića

Povezane vesti