Vesti

Poraz za veliku zabrinutost, debi mladog Šljukića

Poraz za veliku zabrinutost

U 3. kolu Super B lige Sever-Centar Sinđelić je doživeo poraz od Proletera iz Zrenjanina. Gosti su tokom čitave utakmice vodili i kontrolisali utakmicu, da se nije uopšte postavljalo pitanje pobednika. Konačan rezultat bio je 19:26.

Ni 17 odbrana Dražića nije pomoglo

Veoma raspoloženi Dražić skupio je čak 17 intervencija. Branio je sa svih strana, ali bez pomoći saigrača bolje nije mogao. Skinuo je par zicera i održavao Sinđelić u prvom poluvremenu u egalu, ali je Proleter na odmor otišao sa 4 golova prednosti.

Odbrana nije pronašla rešenje za Tomića

Bek gostiju postigao je čak 14 golova, od toga 8 sa linije 7 metara. Potpuno je organizovao napad Proletera i zadao dosta muka Orlićima. Gosti su imali čak 10 penala, a Tomić ih je sve izveo, što govori o poverenju koje ima kod trenera Rnića.

Četnik pokazao deo svog potencijala

Svojim raznovrsnim šutevima levoruki kadetski reprezentativac je postigao 5 golova od 6 šuteva. On je bio najsigurnija opcija na ovoj utakmici, ali premalo da bi ozbiljnije pripretilo ekipi Proletera.

Napad ne funkcioniše na najboljem nivou

U prethodnoj utakmici Orlići su postigli samo 15 golova. Dve nedelje kasnije napad predstavlja i dalje problem. Veliki broj tehničkih grešaka i promašenih zicera, Proleter je kažnjavao kontrama. Na taj način gosti su postigli dosta lakih golova i održavali svoju prednost.

Poraz za veliku zabrinutost

Svojih par minuta dobio je najmlađi u sastavu Šljukić

Odsustvo Ilića zbog prehlade, svoju priliku dobio je borbeni Mihailo Šljukić. Dečko iz škole rukometa rođen 2001. godine pri kraju utakmice dobio je par minuta od trenera Lakića. Njegovo vreme tek predstoji, a sigurno da mu je prisustvo i par minuta na terenu dosta značilo.

Mihailo-Sljukic-RK-Sindjelic
Mihailo Šljukić

Poraz za veliku zabrinutost, statistika utakmica

Poraz za veliku zabrinutost

Celu utakmicu možete pogledati na YouTube kanalu Sinđelića

Najbolji potezi sa utakmice Sinđelić – Proleter

U narednom kolu Orlići gostuju Mačvi, trenutno začelje tabele

Poraz za veliku zabrinutost

Sve dodatne informacije u Super B ligi možete pogledati ovde.

Povezane vesti