Vesti

2 brata igrala zajedno iz rukometne porodice Dražić

2 brata igrala zajedno

Danas veliko zadovoljstvo za rukometnu porodicu Dražić. 2 brata igrala zajedno za prvi tim u kup utakmici.

U prvoj utakmici kupa Sinđelić je na gostovanju (iako se utakmica igrala u balonu Sinđelić) pobedio ekipu Rakovice 30:31. Na ovoj utakmici šansu su dobili svi mlađi igrači, od kojih se očekuje da u narednim sezonama budu nosioci prvog tima.

 

Braća Dražić igrali zajedno za prvi tim

Filip Dražić je rođen 07.07.1998. godine. Pre Sinđelića, Filip je trenirao u Partizanu. Po dolasku u Sinđelić, počeo je da trenira sa trenerom golmana Igorom Kostićem i pokazao veliki napredak. Danas je prvi golman prvog tima i čini jedan od najvažnijih šrafova ekipe koja nastupa 2. sezonu za redom u Super B ligi.

Ivan Dražić je rođen 30.08.2001. godine. Isto kao i brat, prvo je nastupao za Partizan. Dolaskom u Sinđelić, dobio je ogroman prostor za napredak i veću minutažu na utakmicama. Danas igra u mlađim kategorijama za 2000 i 2001. godište, dok od ove sezone nastupaće za 2. tim Sinđelića u Razvojnoj ligi Beograda.

 

Osim njih dvojice i sestra Jovana takođe trenira rukomet. Ona je takođe bila član rukomenog kluba Sinđelić, a danas igra za Crvenu Zvezdu.

Povezane vesti