Vesti

Pouzdani golman Filip Dražić sa briljantnih 65 odbrana na 10 utakmica najbolji igrač polusezone 2017/18

golman Filip Dražić

Posvećenost + veliki rad = golman Filip Dražić

Jednačina sasvim jasno pokazuje kako ga je dovela do današnje pozicije. U prethodnnim godinama sa velikim radom sa trenerom golmana Igorom Kostićem i redovnim dolaskom na treninge mlađih kategorija i prvog tima, Filip Dražić je u ovoj polusezoni pokazao kakav je golman.

Prvi tim je u ovoj polusezoni imao ukupno 10 utakmica u Super B ligi Sever-Centar. Sa svojim pristup na treninzima i utakmicama, kao i doprinosu na utakmicama gde je sakupio 65 odbrana, Filip Dražić je izabran za najboljeg igrača Sinđelića u polusezoni 2017/18.

 Golman Filip Dražić – 65 odbrana

Bio je na probi lideru Super lige Srbije

Naravno da kvalitet uvek svi primete. Tako je i letos Niški Železničar, trenutno lider Super lige Srbije primetio i odveo Filipa na probu. Na taj način Filip je imao prilike da trenira sa još boljim igračima i odmeri sebe u odnosu na njih. Video je i uživo na delu jednog od najboljih golmana Super lige, Dejana Zlatanovića.

Predstavljao je Sinđelić u selekciji Super B lige Sever-Centar

U subotu 16.12.2017. u Požarevcu odigrana je revijalna utakmica između selekcija Super B lige Sever-Centar i Istok-Zapad. Izborom trenera Vladimira Dragićevića i Srđana Veljkovića, pozvana su 2 igrača Sinđelića.

Nažalost Kasalović Vasilije nije bio u mogućnosti da odigra utakmicu, dok je Filip Dražić iskoristio priliku i bio u društvu najboljih igrača Super B lige.

Na ovaj način je stigla još jedna nagrada za Filipov rad. Da li će biti još nagrada, zavisi i dalje od njega…

Povezane vesti