Vesti

Talentovani Milićević nastavlja karijeru u Austriji. Novi levi bek WAT Atzgersdorf spreman za nove “goleade”

Talentovani Milićević nastavlja karijeru u Austriji

Još jedno dete Sinđelića zaigraće rukomet u  inostranstvu. Talentovani Milićević nastavlja karijeru u Austriji u ekipi WAT Atzgersdorf. Klub iz Beča igra drugu po rangu rukometnu ligu Austrije.

Celu rukometnu karijeru igrao je u Sinđeliću

Miloš Milićević prošao je sve uzrasne kategorije rukometnog kluba Sinđelić. Prve korake na mini rukometu naučio je kod trenera Aleksića. Kasnije je selekciju 1998/1999 godište preuzeo trener Micković. Pod njegovim vođstvom, Miloš je mnogo individualno napredovao i osvojio je dosta medalja i individualnih priznanja.

Sa generacijom 1998. osvojio je veliki broj medelja od kojih su najznačajnije: 1. mesto Svetosavski turnir, lšampion lige  Beograda, 3. mesto u Srbiji i 1. mesto na novogodišnjem “NRT” turniru.

Za 1999. godište ima individualna priznanja za najboljeg srednjeg beka, igrača turnira i najboljeg strelca. Sigurno da mu je najveće prizanje za najboljeg strelca najvećeg rukometnog turnira koji postoji, turnira u Pragu “Prague Handball Cup”. 2016 i 2018 godine je postigao preko 30 golova na 6 odigranih utakmica po turniru. 

Posle niza medalja i priznanja, stigao je poziv za prvi tim Sinđelića

Milošev šuterski repertoar nije ostao nezapaženo kod trenera prvog tima Lakića, koji mu je ukazao šansu da trenira i zaigra u nekim utakmicama šampionske sezone Sinđelića 2015/2016, kada je osvojena Prva liga “Centar”. Nakon toga postao je i standardni član prvog tima u Super B ligi. U Super ligi je prikupio dosta iskustva od iskusnijih ekipa i pokazao kakvu “šutersku ruku” ima.

Ovom prilikom rukometni klub Sinđelić želi sve najbolje Milošu u nastavku karijere i zahvaljuje na svim divnim zajedničkim trenucima. 

Galerija slika Miloš Milićević

Povezane vesti