Vesti

2004. osvojilo 5. mesto na turniru u Smederevu

Dečaci 2004. godište učestvovali su na međunarodnom turniru u Smederevu od 23.08. do 26.08.  Na turniru je učestvovalo preko 160 ekipa iz 17 račličitih zemalja u konkurenciji dečaka i devojčica od 2001. godišta do 2008.

Sinđelić je u konačnom plasmanu osvojio 5. mesto, posle pobede nad Vojvodinom.

Grupna faza

Sinđelić se nalazio u grupi B sa Albatros (BUL), PSG-A (FRA), Slovenj Gradec 2011 (SLO) i Melitopol (UKR). Nakon poraza u prvoj utakmici protiv Bugara, Sinđelić je vezao tri pobede protiv ostalih iz grupe, što je u prvom trenutku bilo dovoljno za 1. mesto.

Međutim nakon Utakmica Albatros – Slovenj Gradec, Bugari su se žalili da su za Slovence igrali stariji dečaci od određene kategorije i utakmica je završena službenim rezultatom 10:0 za Albatros. Na taj način tom gol ralikom je Albatros došao do prvog mesto umesto Sinđelića.

Sve rezultate za 2004. godište možete pogledati ovde.

Borba od 5. do 8. mesta

Nakon osvojenog 2. mesta u grpunoj fazi, Sinđeliću je sledila borba za plasman od 5. do 8. mesta. Prvi na put ka 5. mestu stala je ekipa Motor (UKR), koju je Sinđelić savladao rezultatom 16:13.

Mnogi kažu da je možda utakmica za 5. mesto trebala da bude finalna utakmica, ali splet okolnosti na turniru je bio da se Vojvodina i Sinđelić susretnu u borbi za 5. mesto. U jednoj neizvesnoj utakmici sa sjajnim potezima Sinđelić je izašao kao pobednik rezultatom 13:12.

Konačan plasman

Povezane vesti