Vesti

Škola rukometa

Škola rukometa

Škola rukometa “Sinđelić“ tokom cele godine vrši upis dečaka od 7 do 13 godina. Edukacija o rukometu, pravilima igre i sportskom načinu života se sprovodi po planu i programu škole rukometa “Sinđelić“.

Tokom početne faze treniranja, novi članovi se kroz razne rukometne igrice upoznavaju sa rukometom i takmiče između sebe. Na taj način kod dece se stvara sportski duh i ljubav prema rukometu kao sportu.

Treninge vode treneri koji su prošli kroz školu rukometa Sinđelić i nastupali za seniorski tim: Micković Aleksandar, Kostić Igor, Aleksić Mladen i Maksimović Nikola.

GDE I KAD SU TRENINZI?

Za polaznike škole rukometa “Sinđelić“ organizovani su treninzi minimum 3 puta nedeljno(u zavisnosti od uzrasta) u halama: balon “Sinđelić“(Vojislava Ilića 86) i KSC „Šumice“(Ustanička 125).

Takođe za sve članove škole rukometa je dostupna teretana “Sinđelić“ besplatno.

Treninzi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom pre i posle podne.

Škola rukometa

 

GDE ŠKOLA RUKOMETA SINĐELIĆ UČESTVUJE?

Rukometni klub Sinđelić u mlađim kategorijama učestvuje na: Mini ligi(11 do 13 godina), Ligi mlađih kategorija(14 do 18 godina), Razvojnoj ligi grupe Beograd(do 21 godine) i na prvenstvima Srbije mlađih kategorija.

Takođe tokom godine “Sinđelić“ učestvuje na turnirima u: Pragu, Brčkom, Beogradu i gradovima širom Srbije.

KO JE SVE IGRAO ZA SINĐELIĆ?

Tokom 60 godina duge istorije, poteklo je veliki broj igrača iz škole rukometa “Sinđelić“. Legende srpskog rukometa, koje su imale duge inostrane karijere i brojne medalje sa reprezentacijom kao što su: Jovanović Nedeljko, Puljezević Nenad i Stojanović Vladica.

Takođe i mlađi koji danas uspešno igraju rukomet: Ilić Vanja, Radivojević Bogdan, Đekić Đorđe, Živković Nemanja i Marković Uroš.

Škola rukometa

Sve informacije o upisu možete dobiti na brojeve telefona: 063 229 134 i 064 184 1912.

 

 

Povezane vesti