Vesti

Još jedno Sinđino dete u Nemačkoj! Vuk Četnik pojačao HSG Werratal 05

Vuk Četnik pojačao HSG Werratal 05

Nova sjajna vest za rukometni klub Sinđelić. Vuk Četnik pojačao HSG Werratal 05 u Nemačkoj. Što bi ljudi rekli “Sinđino dete od glave do pete” pokušaće da svoj rukometni talenat prenese na nemačke parkete.

 

4. predstavnik Sinđelića u zemlji rukometa

Dokaz dobrog rada prethodnih godina u školi rukometa i prvom timu Sinđelića je podatak da je trenutno 4 bivša igrača Sinđelića igraju u Nemačkoj.

Reprezentativac Bogdan Radivojević boravi već 5. godinu u Bundes ligi nastupajući za SG Flensburg i Rhein-Neckar Löwen.

Sveta Stojanović od prošlog leta je član  SG Uni Greifswald Loitz. 

Marko Oluić trenutno igra za ekipu HSG Werratal 05  u koju je stigao i Četnik.

Vuk Četnik pojačao HSG Werratal 05
Vuk sa svoje pozicije desnog krila

 

Za 7 godina Vuk je prošao sve u Sinđeliću

Četnik je prošao sve uzrasne kategorije rukometnog kluba Sinđelić. U mlađim kategorijama za generaciju 1998. osvojio je veliki broj medalja i individualnih priznanja. Osvojena je liga Beograda 2012. godine, brojni turniri, 2. i 3. mesto na prvenstvima Srbije 2012. i 2013. godine, proglašen na oba prvenstva za najbolje desno krilo Srbije.

Za prvi tim debitovao je sa nepunih 16 godina. Najveći uspeh otvario je u sezoni 2015/2016 kada je osvojio Prvu ligu “Centar “, gde je bio važan šraf mlade ekipe koja je uspela da uđe u Super B ligu Srbije.

Vuk Četnik pojačao HSG Werratal 05
Vuk sa peharom u ruci

Treba istaći da je Vuk jedan od najpersepktivnih mladih igrača Srbije, Bio je član svih reprezentativnih kategorija, kadetskih i juniorskih prvenstava za generaciju 1998.

Galerija Vuk Četnik

Ovom prilikom se klub zahvaljuje Vuku na svim lepim uspomenama koje smo zajedno prošli i želi sreću u nastavku karijere.

Povezane vesti